Open Call for Volunteers – World Experience Festival, 13-16 iunie, Cluj-Napoca!

No’ Servus, Cluj!

Cea de-a V-a ediție a Festivalului World Experience, cel mai important festival multicultural din Europa Centrală și de Est, vine la Cluj în perioada 13-16 iunie. Vrei să ne dai o mână de ajutor ca voluntar și să călătorim împreună în jurul lumii chiar din propriul oraș?

Ne pregătim cu păși repezi să explorăm capitala Transilvaniei și să aducem în premieră peste 25 de culturi ale lumii mai aproape de casă, prin spectacole live, expoziții, ateliere, conferințe și diverse experiențe multimedia care vor avea toate legătură cu muzica neștiută a lumii!

  • Vorbești limbi străine (engleză mai ales)?
  • Ai între 18 și 30 de ani (more or less)?
  • Îți dorești să interacționezi cu zeci de culturi exotice din Haiti, Senegal, Indonezia, India, Thailanda, Suedia și multe altele?

Atunci aplică până pe 15 mai și pune bazele unei experiențe culturale fantastice, pe care merită să o povestești mai departe sau, dacă ești o fire mai pragmatic, pe care să o adaugi chiar la CV.

Să nu uităm de faptul că vei avea cele mai bune locuri în sală pentru spectacole (direct din culise, hehehe), că te vei distra într-o oază de multi-culti unică și îți vei face o sumedenie de noi prieteni!

Completează formularul nostru până pe data de 15 mai și haide să cucerim lumea împreună!

https://worldexperience.typeform.com/to/pObuuc

 

 

%d bloggers like this: