Exotica Radio, o escapadă sonică în mijlocul peisajelor portugheze înnobilate de soare

Pornind de la difuzarea locală a unei colecții impresionante de melodii, Exotica Radio este un proiect media unic, menit să evoce, amintească și readucă în inimile ascultătorilor emoția și bucuria momentelor de mult uitate. Proiectul este curatoriat de Miguel Angelo Ferreira (Hekiw Akward) care i-a pus și bazele în urmă cu doar câțiva ani, un artist portughez care s-a îndrăgostit de țara noastră și care și-a luat viața de la capăt în capitala Banatului, Timișoara.

Prin proiectul său plin de exotism, Miguel și-a propus să aducă în România soarele și muzica de tip world-music, prin ritmurile specifice multiculturalismului colonial cu care se identifică țara sa nativă, Portugalia.

Dedicat promovării permanente a celebrării legendelor muzicale din jurul lumii, Exotica Radio și-a asumat inițial doar misiunea înființării unui post de radio local, cu același nume, care s-a transformat natural, la cererea publicului, într-un spectacol itinerant, plin de energie, al cărui podcast s-a auzit peste tot în Europa de Est, Portugalia și România.

Muzica difuzată de Exotica Radio este caracterizată de puternice influențe cinematografice care conturează o colecție de melodii unice în România ce îmbină World-Music cu Bossa Nova, Exotică, Space Age Pop și Atomic Era Tunes.

Exotica Radio vă promite o stare de bine “contagioasă” în care veți dansa, fredona și bucura de ritmurile exotice din jurul lumii.

Te așteptăm  să-l vezi pe Miguel ON AIR la Festivalul World Experience, care se va desfășura în Parcul Central “Simion Barnutiu” din Cluj-Napoca.  Intrarea liberă!

 

%d bloggers like this: